Over ons

De noten fabriek VM Organic heeft 20 jaar ervaring in de import, verwerking en verkoop van noten, zaden, gedroogd fruit, superfoods en biologische producten. We kiezen voor de beste noten die we kunnen kopen, omdat we strikte kwaliteitscontrole toepassen op alle externe leveranciers. We zijn geaccrediteerd door HACCP en we voldoen aan alle normen om voedselveiligheid te garanderen. Bovendien zijn we gecertificeerd door SKAL om biologische noten en andere biologische producten te verkopen. Wij doen waar we van houden en wij doen het op de beste manier. Wij streven ernaar om de zorg voor een betere gezondheid te inspireren met het bieden van milieuvriendelijke en energieke voedingsmiddelen. Wij geloven in de kracht van biologische voeding en zouden graag u en uw gezin laten genieten van onbeperkte gezondheid en welzijn.

We creëerden de online shop VM Organic om het voor onze klanten gemakkelijker te maken om hun favoriete producten direct uit de fabriek te ontvangen, vers gemaakt en zorgvuldig verpakt. Het is niet nodig om uw tijd te verliezen met winkelen! Met slechts een klik kunt u uzelf voorzien van gezonde en kwalitatief hoogwaardige producten van VM Organic tegen de meest betaalbare prijzen voor u. Of u nu van heerlijke onbewerkte pecannoten, hazelnoten en walnoten houdt of knapperige vers geroosterde amandelen, pistache en cashewnoten, of u de voorkeur geeft aan biologische noten, VM Organic is de beste plek die u online kunt vinden voor hoge kwaliteit onbewerkte, geroosterde, biologische of met chocolade bedekt noten. Wij bieden een breed scala van eigen geproduceerde Tahin en pasta uit verschillende soorten noten en zaden – Pindakaas, Amandelpasta, Hazelnootpasta, Zonnebloempasta, Pompoenpittenpasta, Abrikozenpittenpasta, Kokosolie, Walnootpasta en Sesampasta. Het is gemakkelijk om ervan te genieten, maar moeilijk te beslissen. Probeer ze allemaal! Dompel jezelf onder in een echte gastronomische chocolade ervaring met onze heerlijke 100% biologische en veganistische hazelnoot chocolade pasta of walnoot chocolade pasta. Geef uzelf over aan de zoetheid van onze met chocolade bedekte noten en gedroogd fruit.

U bent op zoek naar biologische rauwe honing? Geen probleem. VM Organic heeft zijn eigen biologisch gecertificeerde bijen tuin. Heerlijke Acacia honing, genezende Linden honing, vol van aroma Kruiden honing of de Gourmet Lavendelhoning - wat u ook kiest, wees er zeker van dat u de beste kwaliteit ontvangt, 100% biologische ongepasteuriseerde onbewerkte honing.

Zorg ervoor dat uw dag vol is van energie en vitaliteit met onze gedroogde vruchten, superfoods, zaden en pitten, granen en snacks. Als u iemand wilt feliciteren met een verjaardag of jubileum, om iemand te bedanken of om uw partner gelukkig te maken, in onze winkel vindt u prachtige geschenkdozen en manden vol heerlijke noten, chocolade verleidingen en onweerstaanbare gedroogde vruchten.

Uw tevredenheid is ons belangrijkste doel. Daarom zetten we de kwaliteit van onze producten op de eerste plaats. Onze zorg voor details betekent dat u zult genieten van een uitzonderlijke kwaliteit. De prijzen zijn redelijk - net zoals je zou verwachten van een fabriek. Bovendien hebben we altijd aanbiedingen, evenals kortingen voor vaste klanten. Vertrouwen, eerlijkheid en respect - dit zijn de drie principes waarop ons bedrijf is gebaseerd. Wij nemen speciale zorg voor het bewustzijn van de klant, snelle verwerking en levering van de bestellingen. Dankzij dit, evenals de eerlijke behandeling en het voortdurend toenemende assortiment, wint VM Organic nog meer fans en vaste klanten. Winkelen in de online winkel is eenvoudig, snel en aangenaam. U kunt uzelf overtuigen!


In het centrum van Delft, vindt u onze notenwinkel. In de winkel zijn alle producten op voorraad. U kunt het assortiment hier niet alleen bekijken maar ook proeven! Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Graag tot ziens in Delft!

Onze winkel in Delft
Onze frsh-producten

Gebakken noten in de winkel
Biologische honing en tahini

Gebakken noten in de winkel
Gebakken noten in de winkel

Producten