Proteïnerepen


Fit me up  Protein Bar met pindakaas en chocolade 60g
TOP

Fit me up Protein Bar met pindakaas en chocolade 60g

Protein Reep met pindakaas en chocolade - 40% proteïneDe eiwitrijke " Fit me up"  bar met pindakaas- en chocolade heeft een intense smaak van pindakaas vermengd met ongelooflijk smakelij..

1.80€

Fit me up Protein Bar met een dubbele chocoladesmaak 60g
TOP

Fit me up Protein Bar met een dubbele chocoladesmaak 60...

Protein  Reep met een dubbele chocoladesmaak  - 40% proteinDe heerlijke "Fit me up" eiwitrepen zijn extreem gezond en geschikt voor actieve atleten. Een echt onweerstaanbare dubbele..

1.80€

Fit me up Protein Bar met Koekjes en Slagroom 60g
TOP

Fit me up Protein Bar met Koekjes en Slagroom 60g

Protein Reep met Koekjes en Slagroom - 40% eiwitHeb je ooit koekjes met slagroom willen eten zonder je zorgen te maken over de overtollige koolhydraten? Zo ja, probeer deze eiwitreep met smaa..

1.80€

Fit me up Protein Bar met Tiramisusmaak 60g
TOP

Fit me up Protein Bar met Tiramisusmaak 60g

Proteine reep met tiramisusmaak - 40% proteïneDeze eiwitreep met tiramisusmaak is bedoeld voor actieve mensen die zich houden aan een strikt dieet maar niet kunnen aan het heerlijke Ital..

1.80€

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Bij de VM Organik vindt u een breed scala aan eiwitrepen met verschillende smaken. Allemaal zijn ze gemaakt met gezonde ingrediënten rijk aan vitaminen, mineralen, vezels en vooral eiwitten. Eiwitten dragen bij aan het herstel en de opbouw van spiermassa.

Proteïnerepen zijn erg populair onder atleten en zijn ideaal voor snacks voor of na de training. Ze zijn individueel verpakt en u kunt ze gemakkelijk meenemen.