Muesli & Granen


Cornflakes
TOP

Cornflakes

CornflakesBegin uw dag met voedzame en gezonde cornflakes. De lekkerste maïs wordt speciaal geselecteerd en gebakken om goudbruin te worden.Je kunt deze cornflakes consumeren met koude of lau..

1.70€

Havermout
TOP

Havermout

HavermoutHaver werd verbouwd in Azië voor het nieuwe tijdperk, gemaakt van de wilde rode haverplant. In het begin werd het gebruikt voor medische doeleinden, waarna het populair werd as dierv..

1.19€

Havermout Biologisch
BIO
TOP

Havermout Biologisch

Biologische gecertificeerd HavermoutHaver werd verbouwd in Azië voor het nieuwe tijdperk, gemaakt van de wilde rode haverplant. In het begin werd het gebruikt voor medische doeleinden, waarna..

1.69€

Huisgemaakte Franse Granola met vanille, kaneel en honing
TOP

Huisgemaakte Franse Granola met vanille, kaneel en honi...

Huisgemaakte Franse Granola met vanille, kaneel en honingProbeer onze huisgemaakte Franse granola met vanille en kaneel, bereid in onze keuken bij VM Organic. Een uitstekende combinatie van 1..

4.90€

Huisgemaakte Granola met Bosvruchten en Vanille
TOP

Huisgemaakte Granola met Bosvruchten en Vanille

Huisgemaakte Granola met Bosvruchten en VanilleWat zou de ochtend gewoonte zijn zonder een verfrissende ontbijtgranen kom? Terwijl de meest populaire ontbijtgranen, die je in de supermarkt ku..

5.40€

Huisgemaakte Granola met pitjes
TOP

Huisgemaakte Granola met pitjes

Granola met pittenKnapperige granola met pitjes voor een goed begin van de dag.Ambachtelijk in onze keuken bij VM Organic, gebruik van unieke ingrediënten van de beste kwaliteit.Geen suiker t..

3.99€

Muesli Energie
TOP

Muesli Energie

Muesli EnergieOnze Muesli Energie is een prachtige mix van volle granen, gedroogde vruchten, noten en zaden. Dit is de perfecte start van de dag of de perfecte manier om energie te krijgen vo..

3.00€

Muesli Frambozen
TOP

Muesli Frambozen

Muesli met noten en frambozenEr is geen betere start van je dag dan een kom vol met muesli, klaar om je energie en goed humeur te geven voor de rest van de dag. Een ongelooflijke mix van have..

3.90€

Muesli met Abrikozen
TOP

Muesli met Abrikozen

Muesli met AbrikozenVM Organic presenteert je de heerlijkste en meest unieke muesli die je ooit hebt geprobeerd! Ongelooflijke mix van 50% havermout, gedroogde abrikozen, pompoen, zonnebloemp..

3.20€

Roggevlokken
TOP

Roggevlokken

RoggevlokkenRoggen werd aanvankelijk verbouwd ongeveer 4 eeuwen voor christus in Zuid-Azië en Anatolië. Door de jaren heen werd het gezien als laag-kwaliteits voedsel voor dieren en arme mens..

1.19€

Tarwevlokken
TOP

Tarwevlokken

TarwevlokkenDe tarwe vlokken van VM Organic zijn van extreem hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Ze zijn uitzonderlijk gezond, doordat ze een laag gehalte aan vetten en caloriën hebb..

1.19€

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11

Muesli & Granen

Voedsel met volkoren graan planten is van groot belang. De korrel van het graan, d.w.z. de kern, bevat drie hoofddelen: zemelen, spruiten en endosperm. Het verwerkte graan bevat geen zemelen of spruiten, wat ze arm maakt aan voedingsvezels, ijzer en vitamine B. De korrel van het graan, daarentegen, bevat deze drie elementen, en verschaft voedingsstoffen als vezels, complexe koolhydraten, vitamines, mineralen, vetzuren en antioxidanten. Al deze voedingsstoffen werken samen in harmonie om uw gezondheid te bevorderen.

VM Organic biedt u een wijde keuze aan havervlokken, roggen vlokken en tarwevlokken, wat kan worden gebruikt als een prachtige basis voor muesli, warme havermout, maar ook voor zelfgemaakt brood, desserts, cakes en biscuits. Verder, als u houdt van muesli of granola in combinatie met gedroogd fruit, noten of zaden, vervullen wij uw wensen. Bij VM Organic vindt u ook biologische equivalenten van deze producten. Biologische haver en roggen vlokken of biologische muesli – maak uw keus en bestel online voor een extreem goede prijs.