Notenpasta & Tahini


Abrikozenpitten pasta (280g)
TOP

Abrikozenpitten pasta (280g)

AbrikozenpittenpastaVM Organic abrikozenpittenpasta is gemaakt van abrikozenpitten van hoge kwaliteit, gedroogd op een lage temperatuur en gemalen tot een fijne en romige textuur is verkregen..

4.50€

Amandelpasta Biologisch (280g)
BIO
TOP

Amandelpasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde AmandelpastaDe amandel pasta van VM Organic is 100% biologisch, gemaakt van de beste kwaliteit soorten biologische amandelen, geroosterd in de fabriek en gemalen to..

6.90€

Hazelnootpasta Biologisch (280g)
BIO
-20%
TOP

Hazelnootpasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde HazelnootpastaDe hazelnootpasta van VM Organic is een volledig biologisch gecertificeerd product. Het wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vers gebakken biolo..

5.50€ 6.90€

Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch Raw ( 280 g )
BIO
TOP

Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch Raw ( 280 g )

Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch RawVM Organic Lichte Tahin is een natuurlijk product, gemaakt van onbewerkt biologische sesamzaad. De zaden zijn gepeld om de specifieke lichte kleur en r..

2.50€

Lichte Tahin (sesampasta) Raw (280g)
TOP

Lichte Tahin (sesampasta) Raw (280g)

Lichte Tahin (sesampasta) RawVM Organic Lichte Tahin is een natuurlijk product, gemaakt van onbewerkt sesamzaad. De zaden zijn gepeld om de specifieke lichte kleur en rijke smaak te verkrijge..

2.05€

Pindakaas (700g)
TOP

Pindakaas (700g)

PindakaasVM Organic's pindakaas is van zorgvuldig geselecteerde pinda's gemaakt, vers gebakken en gemalen net nadat ze afkoelen. Door onze unieke technologie voor het malen, krijgt onze pinda..

4.20€

Pindakaas Biologisch (280g)
BIO
TOP

Pindakaas Biologisch (280g)

Biologisch gesertificeerde PindakaasVM Organic's pindakaas is van zorgvuldig geselecteerde pinda's gemaakt, vers gebakken en gemalen net nadat ze afkoelen. Door onze unieke technologie voor h..

2.30€

Pompoenpittenpasta Biologisch (280g)
BIO
TOP

Pompoenpittenpasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde Pompoenpitten pastaVM Organic pompoenpittenpasta is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische pompoenpitten, gedroogd bij een lage temperatuur en gemalen tot..

4.90€

Volkoren Tahin (sesampasta) Biologisch (280g)
BIO
TOP

Volkoren Tahin (sesampasta) Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde Volkoren Tahin (sesampasta)De volkoren sesam tahin van VM Organic wordt geproduceerd uit onbewerkt, ongepeld sesamzaad gedroogd op een lage temperatuur, die zijn ge..

3.10€

Walnootpasta Biologisch (280g)
BIO
TOP

Walnootpasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde WalnootpastaDe walnootpasta van VM Organic is gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische walnoten, die worden geroosterd op een lage temperatuur om hun voedzame e..

5.90€

Zonnebloempasta Biologisch (280g)
BIO
TOP

Zonnebloempasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde ZonnebloempastaOm de zonnebloempasta te maken, gebruiken we bij VM Organic alleen zonnebloempitten van de hoogste kwaliteit, geplant in Europa. We roosteren ze lang..

2.50€

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11

Notenpasta & Tahini

VM Organic notenpasta`s en tahin zijn van excellente kwaliteit en onvergetelijke smaak. Deze exceptionele pasta’s, waar we trots op zijn, zijn gemaakt in onze fabriek met onze unieke technologie. Wij selecteren de beste conventionele of biologische noten en zaden, roosteren ze of drogen ze in de fabriek en malen ze tot een gladde pasta. In onze pasta’s zitten geen toegevoegde suikers, zout, palm olie of andere emulgators. Of u nu kiest voor biologische Amandel pasta, Walnoten pasta of de onweerstaanbare Hazelnoot pasta, niets is te vergelijken met deze harmonisch gemengde pasta’s. Dit is iets speciaals. Probeer onze biologische Pompoenpitten pasta, Abrikozen pit pasta of Zonnebloempasta – wij hebben niets toegevoegd dat hun pure en natuurlijke smaak zou belemmeren. Wilt u een oosterse touch aan uw menu toevoegen? De Volkoren sesam tahin en de Licht sesam tahin van VM Organic zijn wat u zoekt. Als u liever iets meer traditioneels wilt zoals een pindakaas broodje of als u een heerlijke saté saus wilt maken – dan is er niets beter dan onze pindakaas. Al deze pasta’s van noten en zaden onderscheiden zich met een hoog gehalte aan voedingsvezels, proteïne, antioxidanten, vetten, goed voor de gezondheid van het hart, maar ook een wijd spectrum aan vitamines en mineralen. Gezond, aromatisch en onweerstaanbaar lekker, ze zijn een goede toevoeging aan uw ontbijtgranen, pannenkoeken, sandwiches, biscuits en andere desserts.

Kies en bestel online uw verse, net uit de fabriek noten pasta of tahin van VM Organic, voor een extreem lage prijs. Het is gegarandeerd dat het u zal bevallen! Geloof ons!

Bent u op zoek naar een groothandel in notenpasta`s en tahin voor uw winkel of bakkerij? Wij nemen ook groothandel bestellingen. Voor meer informatie, bel naar 06-33905286.

Laat meer zien