Tahin (Sesampasta)


Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch Raw ( 280 g )
BIO
TOP

Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch Raw ( 280 g )

Lichte Tahin (sesampasta) Biologisch RawVM Organic Lichte Tahin is een natuurlijk product, gemaakt van onbewerkt biologische sesamzaad. De zaden zijn gepeld om de specifieke lichte kleur en r..

2.50€

Lichte Tahin (sesampasta) Raw (280g)
TOP

Lichte Tahin (sesampasta) Raw (280g)

Lichte Tahin (sesampasta) RawVM Organic Lichte Tahin is een natuurlijk product, gemaakt van onbewerkt sesamzaad. De zaden zijn gepeld om de specifieke lichte kleur en rijke smaak te verkrijge..

2.05€

Volkoren Tahin (sesampasta) Biologisch (280g)
BIO
TOP

Volkoren Tahin (sesampasta) Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde Volkoren Tahin (sesampasta)De volkoren sesam tahin van VM Organic wordt geproduceerd uit onbewerkt, ongepeld sesamzaad gedroogd op een lage temperatuur, die zijn ge..

3.10€

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Wilt u een oosterse touch aan uw menu toevoegen? De Volkoren Sesam pasta en de Licht sesam pasta van VM Organic zijn wat u zoekt. De sesampasta`s van VM Organic zijn van excellente kwaliteit en onvergetelijke smaak. Wij selecteren de beste conventionele of biologische sesam zaden, drogen ze in de fabriek en malen ze tot een gladde pasta. In onze pasta’s zitten geen toegevoegde suikers, zout, palm olie of andere emulgators. Deze sesampasta’s zijn aromatisch en vol vitaminen, mineralen en voedzame stoffen die makkelijker worden verteerd wanneer vergeleken met de consumptie van hele sesamzaden. De tahin werkt als een balsem voor de maag en ingewanden, doordat het een hoop vezels en proteïnes bevat. Gezond, aromatisch en onweerstaanbaar lekker, ze zijn een goede toevoeging aan uw ontbijtgranen, pannenkoeken, sandwiches, biscuits en andere desserts.

Bestel online uw verse biologische tahin van VM Organic, voor een extreem lage prijs. Het is gegarandeerd dat het u zal bevallen! Geloof ons!

Bent u op zoek naar een groothandel in tahin voor uw winkel of bakkerij? Wij nemen ook groothandel bestellingen. Voor meer informatie, bel naar 06-33905286