Noten


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

Amandelen Bruin Raw
TOP

Amandelen Bruin Raw

Amandelen Bruin RawAmandelen zijn een waarlijk goddelijk fruit. De oude Egyptenaren kenden hun wonderlijke eigenschappen en gebruikten ze als voedsel en geneesmiddel. In de oudheid werden ze ..

3.99€

Amandelen Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Amandelen Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Amandelen Bruin RawDe biologische amandelen van VM Organic worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwa..

4.89€

Amandelen Geroosterd Gezouten
TOP

Amandelen Geroosterd Gezouten

Amandelen Geroosterd GezoutenZojuist gepeld uit hun schil, gaan de amandelen naar de zorgzame handen van onze professionele bakkers – om te worden roostert tot perfectie. Het aroma van geroos..

4.59€

Amandelen Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Geroosterd Ongezouten

Amandelen Geroosterd OngezoutenZojuist gepeld uit hun schil, gaan de amandelen naar de zorgzame handen van onze professionele bakkers – om te worden roostert tot perfectie. Het aroma en het s..

4.59€

Amandelen Stukjes Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Stukjes Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Amandelen stukjesGeroosterde en gehakte amandelen vormen een smakelijk ingrediënt voor de banket, chocolade , yoghurt, kwark, ijs  en muesli. In ons productieproces worden de..

3.69€

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten
TOP

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten

Geroosterde witte amandelen gezoutenHet aroma van geroosterde amandelen is onweerstaanbaar en het toegevoegde zeezout verbetert hun wonderlijke smaak. Het unieke proces van droog roosteren in..

4.59€

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten

Geroosterde witte amandelen ongezoutenHet aroma van geroosterde amandelen is onweerstaanbaar. Het unieke proces van droog roosteren in een hete-lucht oven maakt ze knapperig en behoudt hun vo..

4.59€

Amandelen Wit Raw
TOP

Amandelen Wit Raw

Rauwe Amandelen GepeldWitte amandelen zijn kort geblancheerd waardoor het velletje van de amandelen eraf valt. Witte amandelen zijn net wat zachter om te eten.Ze combineren een geweldige smaa..

3.99€

Amandelmeel Geroosterd
TOP

Amandelmeel Geroosterd

Geroosterde Amandelmeel OngezoutenOp zoek naar een heerlijke vervanger van andere meelsoorten? Geroosterd amandelmeel is een uitstekend product om te gebruiken ter vervanging van andere meels..

3.89€

BBQ Mix
TOP

BBQ Mix

BBQ notenmixDeze notenmix bevat knapperige gebrande maïs met barbecue smaak en perfect geroosterde amandelen en hazelnoten. Dit is een fantastisch, aromatisch en knapperig snack. Overheerlijk..

3.09€

Borrelnoten
TOP

Borrelnoten

BorrelnotenVM Organic biedt u de kans om onweerstaanbare borrelnoten te proberen. Een prachtige combinatie van perfect geroosterde pinda's bedekt met een knapperige vacht van specerijen. Neem..

2.19€

Cashewnoten Geroosterd Gezouten
TOP

Cashewnoten Geroosterd Gezouten

Cashewnoten Geroosterd GezoutenDe geroosterde cashewnoten van VM Organic zijn de knapperigste en lekkerste cashewnoten die u kunt vinden. Wij roosteren de noten altijd in kleine hoeveelheden ..

4.69€

Cashewnoten Geroosterd Ongezouten
TOP

Cashewnoten Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Cashewnoten OngezoutenDe geroosterde cashewnoten van VM Organic zijn de knapperigste en lekkerste cashewnoten die u kunt vinden. Wij roosteren de noten altijd in kleine hoeveelhed..

4.69€

Cashewnoten Raw
TOP

Cashewnoten Raw

Cashewnoten RawCashewnoten zijn de pit van het fruit van de tropische Anacardium occidentale boom, welke afkomstig is uit Brazilië. Het is voedingsrijk en erg gezond voedsel. Sommigen denken ..

4.49€

Cashewnoten Raw Biologisch
BIO
TOP

Cashewnoten Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Cashewnoten RawBiologische cashewnoten  worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwater of ioniser..

4.89€

Deluxe Mix
TOP

Deluxe Mix

Deluxe Noten MixDe Deluxe-mix met fruit en noten is ongelooflijk heerlijk. Wij, van VM Organic, hebben de beste ingrediënten voor je geselecteerd, deze in de juiste verhoudingen gemengd en ee..

3.99€

Hazelnoten Bruin Raw
TOP

Hazelnoten Bruin Raw

Hazelnoten Bruin RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid over Europa en later in Amerik..

3.79€

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Hazelnoten Bruin RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid ove..

4.19€

Hazelnoten Geroosterd Gepeld Gezouten
TOP

Hazelnoten Geroosterd Gepeld Gezouten

Geroosterde Gepelde Hazelnoten Gezouten Door te zijn geroosterd met zorg door onze professionele bakkers, hebben deze hazelnoten een heerlijk aroma gekregen en een perfecte knapperigheid..

4.39€

Hazelnoten Geroosterd Gepeld Ongezouten
TOP

Hazelnoten Geroosterd Gepeld Ongezouten

Geroosterde Gepelde Hazelnoten OngezoutenDoor te zijn geroosterd met zorg door onze professionele bakkers, hebben deze hazelnoten een heerlijk aroma gekregen en een perfecte knapperigheid.&nb..

4.39€

Hazelnoten met vlies Geroosterd Gezouten
TOP

Hazelnoten met vlies Geroosterd Gezouten

Geroosterde Hazelnoten met vlies Door te zijn geroosterd met zorg door onze professionele bakkers, hebben deze hazelnoten een heerlijk aroma gekregen en een perfecte knapperigheid. Wij h..

4.09€

Hazelnoten Wit Raw
TOP

Hazelnoten Wit Raw

Hazelnoten Wit RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid over Europa en later in Amerika...

3.99€

Macadamia noten Geroosterd Gezouten
TOP

Macadamia noten Geroosterd Gezouten

Geroosterde Macadamia notenOnze gezouten en droog geroosterde macadamia noten zullen u imponeren met een uitzonderlijke smaak en krokantheid. Glad en rond, deze perfecte noten zitten vol met ..

8.99€

Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 52

Noten

Als je echt van noten houdt - onbewerkt, geroosterd, bedekt met chocolade, of u heeft liever biologische noten, bent u op de juiste plaats!

Wij, van VM Organic, houden van alle soorten noten en waarderen hun smaken, aroma's, texturen en gezondheids voordelen. Wij geloven dat wanneer u noten koopt, zij altijd vers en van hoge kwaliteit moeten zijn, zodat u van ze kunt genieten in de grootste mate. Bij ons vindt u een charmant assortiment van zorgvuldig geselecteerde  onbewerkte, geroosterde,chocolade en biologische noten tegen zeer betaalbare prijzen. VM Organic is gecertificeerd door SKAL om biologische noten en producten te verkopen. In de biologische productie, is het gebruik van conventionele niet-biologische pesticiden, insecticiden en herbiciden absoluut verboden. Daarom, door zorgzaam te zijn voor uw tevredenheid, geven we ook om de natuur. U wilt een heerlijk ontbijt zonder uw gezondheid te beschadigen? Je hebt het! De onbewerkte noten zijn een natuurlijke bron van energie, vol met voedingsstoffen, antioxidanten, vezels en essentiële vetzuren. Onbewerkte pecannoten, onbewerkte cashewnoten, onbewerkte pistachenoten, macadamia’s, amandelen en vele anderen - de keuze is groot en de prijzen zijn laag.

Bent u op zoek naar vers geroosterde noten met een heerlijke smaak en perfecte krokantheid? Geen probleem! Bij VM Organic vindt u een charmant assortiment van zorgvuldig geselecteerde geroosterde noten tegen zeer betaalbare prijzen. Het maakt niet uit of het gaat om geroosterde pinda's, geroosterde hazelnoten, de onweerstaanbare geroosterde pistachenoten of de delicate geroosterde cashewnoten, de professionele bakkers van VM Organic hebben ze tot in de perfectie geroosterd. Het unieke proces van droog roosteren, zonder vet, maakt ze onweerstaanbaar delicaat en knapperig en behoudt alle gezonde voedingsstoffen die ze bevatten. Geroosterde walnoten, geroosterde amandelen, geroosterde pecannoten, macadamia’s en vele anderen voor lage prijzen. Het ontvangen van de dagelijkse behoefte aan noten is veel makkelijker dan u dacht. Bestel op vmorganic.nl tot 14:00 vandaag en zij zullen morgen in uw huis of op kantoor aankomen!

U bent op zoek naar bulk noten voor uw winkel? Wij accepteren ook bulk bestellingen, zowel in kleine als grote pakketten. Voor meer informatie bel 0633905286.

Laat meer zien