Amandelen


Amandelen Bruin Raw
TOP

Amandelen Bruin Raw

Amandelen Bruin RawAmandelen zijn een waarlijk goddelijk fruit. De oude Egyptenaren kenden hun wonderlijke eigenschappen en gebruikten ze als voedsel en geneesmiddel. In de oudheid werden ze ..

3.79€

Amandelen Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Amandelen Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Amandelen Bruin RawDe biologische amandelen van VM Organic worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwa..

4.49€

Amandelen Geroosterd Gezouten
TOP

Amandelen Geroosterd Gezouten

Amandelen Geroosterd GezoutenZojuist gepeld uit hun schil, gaan de amandelen naar de zorgzame handen van onze professionele bakkers – om te worden roostert tot perfectie. Het aroma van geroos..

3.89€

Amandelen Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Geroosterd Ongezouten

Amandelen Geroosterd OngezoutenZojuist gepeld uit hun schil, gaan de amandelen naar de zorgzame handen van onze professionele bakkers – om te worden roostert tot perfectie. Het aroma en het s..

3.89€

Amandelen Stukjes Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Stukjes Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Amandelen stukjesGeroosterde en gehakte amandelen vormen een smakelijk ingrediënt voor de banket, chocolade , yoghurt, kwark, ijs  en muesli. In ons productieproces worden de..

3.69€

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten
TOP

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten

Geroosterde witte amandelen gezoutenHet aroma van geroosterde amandelen is onweerstaanbaar en het toegevoegde zeezout verbetert hun wonderlijke smaak. Het unieke proces van droog roosteren in..

4.19€

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten
TOP

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten

Geroosterde witte amandelen ongezoutenHet aroma van geroosterde amandelen is onweerstaanbaar. Het unieke proces van droog roosteren in een hete-lucht oven maakt ze knapperig en behoudt hun vo..

4.19€

Amandelen Wit Raw
TOP

Amandelen Wit Raw

Rauwe Amandelen GepeldWitte amandelen zijn kort geblancheerd waardoor het velletje van de amandelen eraf valt. Witte amandelen zijn net wat zachter om te eten.Ze combineren een geweldige smaa..

3.99€

Amandelmeel Geroosterd
TOP

Amandelmeel Geroosterd

Geroosterde Amandelmeel OngezoutenOp zoek naar een heerlijke vervanger van andere meelsoorten? Geroosterd amandelmeel is een uitstekend product om te gebruiken ter vervanging van andere meels..

3.89€

Amandelpasta Biologisch (280g)
BIO
TOP

Amandelpasta Biologisch (280g)

Biologisch gecertificeerde AmandelpastaDe amandel pasta van VM Organic is 100% biologisch, gemaakt van de beste kwaliteit soorten biologische amandelen, geroosterd in de fabriek en gemalen to..

6.90€

BBQ Mix
TOP

BBQ Mix

BBQ notenmixDeze notenmix bevat knapperige gebrande maïs met barbecue smaak en perfect geroosterde amandelen en hazelnoten. Dit is een fantastisch, aromatisch en knapperig snack. Overheerlijk..

3.09€

Chocolade Amandelen Melk
TOP

Chocolade Amandelen Melk

Met Melkchocolade bedekte AmandelenZou de geweldige smaak van vers geroosterde amandelen ooit kunnen worden verbeterd? Natuurlijk kan dat – wanneer ze worden bedekt met subtiele melk chocolad..

3.69€

Exotische Notenmix
TOP

Exotische Notenmix

Exotische mixSnack tijd kan het meest verwachte deel van de dag worden wanneer u of uw kinderen weten dat deze Exotic Nut Mix op u wacht.Zoete chocolade cranberries met een yoghurt smaak, kna..

2.99€

Fitness Noten Mix
TOP

Fitness Noten Mix

Fitness Noten MixVM Organic Fitness mix is een speciaal geselecteerde combinatie van onbewerkte amandelen en cashewnoten, gemengd met gedroogde cranberries en rozijnen. Zijn prijs is exclusie..

3.59€

Gevulde Dadels doosje (amandelen)
TOP

Gevulde Dadels doosje (amandelen)

Dadels gevuld met amandelenZoete en sappige dadels gevuld met amandelen. Gezond en smakelijk tussendoortje dat je energie geeft voor de dag. Elke VM Organic dadel is van premium kwaliteit en ..

8.00€

Gezonde Snack Notenmix
TOP

Gezonde Snack Notenmix

Gezonde Snack NotenmixOnze gezonde notenmix is ​​een uitstekende mix van rozijnen en droog geroosterde zonnebloempitten, pompoenpitten, geblancheerde pinda's, amandelen, hazelnoten en cashewn..

3.39€

Notenmix Geroosterd Gezouten
TOP

Notenmix Geroosterd Gezouten

Geroosterde Notenmix GezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat amandelen, cashewnoten, pecannoten,..

4.29€

Notenmix Geroosterd Ongezouten
TOP

Notenmix Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Notenmix OngezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat amandelen, cashewnoten, pecannote..

4.29€

Powermix
TOP

Powermix

Power notenmixPowermix is een speciaal geselecteerde notenmix van vers geroosterde amandelen, hazelnoten, pecannoten en cashewnoten. Heerlijke en gezonde combinatie voor dagelijkse snack.Peca..

4.09€

Proteïne Mix Raw
TOP

Proteïne Mix Raw

Proteïne Mix RawDit is een kleurrijke, textuur-diverse, heerlijke combinatie van rauwe pompoenpitten, rauwe walnoten, rauwe amandelen, rauwe cashewnoten, veenbessen en van natuurlijk zoete ro..

2.99€

Superfood Mix Raw
TOP

Superfood Mix Raw

Ongebrande Ongezouten Noten MixDeze heerlijke mix van fruit en noten bevat walnoten, amandelen, pecannoten, goji berry, bosbessen, veenbessen en kokosnoot. Allemaal zijn ze bekend als unieke ..

3.49€

Weergeven 1 t/m 21 van in totaal 21

Amandelen

Amandelen combineren een geweldige smaak en een spectrum aan gezonde onderdelen – onverzadigde omega 6 vetzuren, vitaminen A, B1, B2, B6, foliumzuur, belangrijke micro-elementen – kalium, calcium, magnesium, selenium, ijzer, zink, fosfor, en ook aminozuren - alanine, arginine, cysteïne, tyrosine. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ze de preventie van hart- en bloedvatenaandoeningen vergemakkelijken, het bottenstelsel en het gebit versterken, de stofwisseling bevorderen, de hersensactiviteit stimuleren en de kans op ouderdomsdementie verminderen. Daarnaast zorgen ze voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en de hypofyse. Dankzij het hoge percentage van vitamine E verminderen ze de kans op kanker. Deze krachtige antioxidant beschermt namelijk de cellen tegen oud worden en beschadiging, door alle schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Het hoge gehalte proteïnen en gezonde vezels maakte ze extreem geschikt voor mensen die gewicht willen verliezen of atleten.

Bij VM Organic bent u ervan verzekerd dat de amandelen altijd vers zijn.