Macadamia noten


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

Chocolade Macadamianoten Melk
TOP

Chocolade Macadamianoten Melk

Met melkchocolade bedekte Macadamia notenDoor hun licht knapperig textuur, boterachtige smaak en unieke voedingswaarden, behoren Macadamia noten tot de meest populaire noten in de wereld. Ver..

4.29€

Macadamia noten Geroosterd Gezouten
TOP

Macadamia noten Geroosterd Gezouten

Geroosterde Macadamia notenOnze gezouten en droog geroosterde macadamia noten zullen u imponeren met een uitzonderlijke smaak en krokantheid. Glad en rond, deze perfecte noten zitten vol met ..

8.99€

Macadamia noten Geroosterd Ongezouten
TOP

Macadamia noten Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Macadamia notenOnze ongezouten en droog geroosterde macadamia noten zullen u imponeren met een uitzonderlijke smaak en krokantheid. Glad en rond, deze perfecte noten zitten vol me..

8.99€

Macadamia Noten Raw
TOP

Macadamia Noten Raw

Ongebrande Macadamia notenMacadamia noten komen uit de vrucht van een groenblijvende boom, die groeit in Oost-Australië. Later werd het meegenomen naar de Hawaiiaanse eilanden, die een van de..

8.59€

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten

Geroosterde Notenmix GezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat macadamia noten, cashewnoten, pecan..

6.39€

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Notenmix OngezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat amandelen, cashewnoten, pecannote..

6.39€

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Macadamia noten

De macadamia noten zijn zeer lekker en voedzaam voedsel, gezond voor zowel kinderen als mensen die het cholesterolgehalte in hun bloed willen verminderen. Met een lichte hazelnootachtige smaak, is de macadamia een product dat perfect past bij elk dieet voor gewichtsverlies. Bijna 80% van de vetten in deze noten zijn enkelvoudig onverzadigde, die gerelateerd zijn aan de vermindering van het risico voor hart-en vaatziekten. De macadamianoten worden ook wel eens brainfood genoemd net als walnoten en lijnzaad, omdat ze daarnaast ook goede omega-3 vetten bevatten en helpen tegen depressies.  Zij zijn één van de weinige voedingsbronnen die palmitinezuur en Omega 7 bevatten – mov's, welke de insulinegevoeligheid verbetert en het lichaamsgewicht vermindert. De macadamia noten zijn rijk aan krachtige antioxidanten zoals fytochemicaliën en vitamine E. Deze antioxidanten voorkomen cel schade, veroorzaakt door vrije radicalen. Ze verminderen ook de oxidatieve stress, die gerelateerd is aan chronische ziekten, kanker en beroerte. Bovendien, bevatten deze noten veel eiwitten, voedingsvezels, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, kalium en vitamine-B welke zeer belangrijk zijn voor de spijsvertering.

Bij VM Organic vindt u rauwe macadamia noten, geroosterde macadamia noten, chocolade macadamia noten en notenmixen met macadamia noten.

Onze macadamia noten zijn van uitzonderlijke kwaliteit; ze hebben een zoete smaak en romige textuur. Een handvol macadamia’s is de perfecte tool om honger tussen de belangrijkste maaltijden van de dag te overwinnen.

Bestel nu van VM Organic en verzeker uzelf van de gezonde eigenschappen van deze prachtige noten.