Paranoten


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

Chocolade Paranoten Melk
TOP

Chocolade Paranoten Melk

Met melkchocolade bedekte ParanotenParanoten bedekt met chocolade bieden een prachtige smaakcombinatie. Voor veel mensen is er niets beters dan de heerlijke combinatie van een noten proeven d..

4.49€

Chocolade Paranoten Puur
TOP

Chocolade Paranoten Puur

Chocolade Paranoten PuurParanoten bedekt met puur chocolade, zijn de perfecte verleiding voor elke noot- of chocoladeliefhebber. Onze paranoten worden dubbel bedekt met rijke donkere chocolad..

4.49€

Paranoot Raw
TOP

Paranoot Raw

Rauwe ParanotenDe oorsprong van de Paranoot is Zuid-Amerika. Het wordt voornamelijk verbouwd in Guyana, Brazilië, Oost-Colombia, Oost-Peru en Oost-Bolivia. Het komt ook voor in de tropische r..

3.99€

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Paranoten

Paranoten zijn zeer rijk aan essentiële enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren, met name omega 6 vetzuren, gezond voor het hart en de bloedvaten. De paranoot is een prachtige bron van eiwitten, vezels, antioxidanten, vitaminen en meerdere mineralen-magnesium, selenium, calcium, fosfor, koper, kalium, enz. Dat wat paranoten zo laat uitstralen, is de uitzonderlijk hoge hoeveelheid selenium. Ze bevatten 2500 keer meer selenium dan elk ander type noten. Selenium is een krachtige antioxidant die schade aan de cellen, veroorzaakt door de effecten van de vrije radicalen, voorkomt. Het stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de concentratie van rode bloedcellen. Bovendien heeft het een positief effect op het vrijkomen van het schildklierhormoon en op het voortplantingssysteem van mannen. Het helpt ook vechten tegen sommige soorten kanker, met name borstkanker en prostaatkanker.

De paranoten, die VM Organic u biedt, zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk, zorgvuldig geselecteerd en opgeslagen. Ze hebben een delicate olie en gladde textuur.

Bij VM Organic kunt gemakkelijk en goedkoop uw favoriete paranoten bestellen. Overtuig uzelf van hun gezondheidsvoordelen.