Pecannoten


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

Chocolade Pecannoten Melk
TOP

Chocolade Pecannoten Melk

Met melkchocolade bedekte PecannotenElk stuk is een halve pecannoot, gedoopt in een dikke laag melkchocolade. Wij van VM Organic selecteren met zorg de beste kwaliteit pecannoten, en roostere..

4.49€

Chocolade Pecannoten Truffel
TOP

Chocolade Pecannoten Truffel

Chocolade Pecannoten TruffelOnze chocolade pecannoten truffel hebben de perfecte hoeveelheid cacao om als een luxe voedsel eruit te zien.Of je nu op zoek bent naar het perfecte chocoladegesch..

4.49€

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten

Geroosterde Notenmix GezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat macadamia noten, cashewnoten, pecan..

6.39€

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Notenmix OngezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat amandelen, cashewnoten, pecannote..

6.39€

Pecannoten Geroosterd Gezouten
TOP

Pecannoten Geroosterd Gezouten

Geroosterde Gezouten PecannotenDe gezouten geroosterde pecannoten die VM Organic u biedt, zijn groot, knapperig en heerlijk. Wij selecteren de hoogste kwaliteit pecannoten. Roosteren ze elke ..

5.99€

Pecannoten Geroosterd Ongezouten
TOP

Pecannoten Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Ongezouten PecannotenDe ongezouten geroosterde pecannoten die VM Organic u biedt, zijn groot, knapperig en heerlijk. Wij selecteren de hoogste kwaliteit pecannoten. Roosteren ze e..

5.99€

Peccannoten Raw
TOP

Peccannoten Raw

Onbewerkte pecannotenPecannoten komen uit het zuidoostelijke deel van Noord-Amerika. Zo zijn ze ook bekend als Amerikaanse walnoten. Ze werden naar Europa gebracht in de 16e eeuw door de Spaa..

5.49€

Studentenhaver
TOP

Studentenhaver

StudentenhaverVM Organic Studentenhaver is een speciaal geselecteerde combinatie van onbewerkte pecannoten, amandelen en cashewnoten, gemengd met gedroogde cranberries en rozijnen. Zijn prijs..

3.69€

Superfood Mix Raw
TOP

Superfood Mix Raw

Ongebrande Ongezouten Noten MixDeze heerlijke mix van fruit en noten bevat walnoten, amandelen, pecannoten, goji berry, bosbessen, veenbessen en kokosnoot. Allemaal zijn ze bekend als unieke ..

3.69€

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Pecannoten

Pecannoten zijn zeer lekker, zoet en voedingsrijk. Ze bevatten ongeveer 70% vetten, waarvan de meeste gezonde enkelvoudig-en meervoudig onverzadigde vetten zijn, welke grote voordelen voor de gezondheid meebrengen. De onverzadigde Omega 3 en omega 6 vetzuren hebben een grote rol in de functie van het hart en de gezondheid van de vaten, omdat ze de niveaus van het goede cholesterol verhogen, voorkomen stolling en verlagen de bloeddruk. Omega 3 is zeer belangrijk voor atleten, omdat het helpt bij de opbouw van spieren. Pecannoten zijn een belangrijke bron van eiwitten, antioxidanten, voedingsvezels, meerdere mineralen – calcium, magnesium, natrium, ijzer, koper, selenium, fluoride, fosfor, mangaan, kalium en zink. Ze bevatten een aantal gezonde vitaminen uit de B-groep, zoals riboflavine, niacine, thiamine, pantotheenzuur, vitamine B6 en foliumzuur. Alles bij elkaar, deze vitaminen en mineralen fungeren als een co-factor om de metabole enzymen in het menselijk lichaam te verhogen. Regelmatige consumptie van de pecannoten kan depressie verlichten, zelfvertrouwen verhogen en de hersenfunctie en concentratie verbeteren.

In VM Organic vindt u pecannoten van uitstekende kwaliteit en tegen een goede prijs. Geniet van hun ongelooflijke smaak en voordelen voor de gezondheid direct of gebruik ze als een aanvulling op uw havermout of muesli, verspreid ze over salade of ijs. Ze zijn perfect om te worden toegevoegd in meerdere gebakjes - cakes, taarten, scones of brood.

De pecannoten zijn iets kleins, heerlijk en gezond dat u aan uw menu moet toevoegen! Probeer het! Bestel gemakkelijk online van vmorganic.nl en wij leveren het snel en zorgvuldig verpakt.