Pinda`s


Borrelnoten
TOP

Borrelnoten

BorrelnotenVM Organic biedt u de kans om onweerstaanbare borrelnoten te proberen. Een prachtige combinatie van perfect geroosterde pinda's bedekt met een knapperige vacht van specerijen. Neem..

2.19€

Chocolade Pinda`s Melk
TOP

Chocolade Pinda`s Melk

Met Melkchocolade bedekte Pinda`sHeerlijk, vers geroosterde pinda’s, met zorg bedekt met melk chocolade. Ze zijn een prachtige optie voor het ontbijt op elk moment, wat u al de gezonde eigen..

1.69€

Emmer vol met Pinda`s
TOP

Emmer vol met Pinda`s

Emmer vol met geroosterde Pinda`sMaak een uniek geschenk met onze emmer vol geroosterde pinda's! We selecteren alleen de grootste pinda's, roosteren ze vervolgens in kleine porties en gezoute..

11.50€

Fit me up  Protein Bar met pindakaas en chocolade 60g
TOP

Fit me up Protein Bar met pindakaas en chocolade 60g

Protein Reep met pindakaas en chocolade - 40% proteïneDe eiwitrijke " Fit me up"  bar met pindakaas- en chocolade heeft een intense smaak van pindakaas vermengd met ongelooflijk smakelij..

1.80€

Kleurrijke Chocoladepinda's
TOP

Kleurrijke Chocoladepinda's

Kleurrijke chocoladepinda's.Deze chocolade pinda's zijn het favoriete snoepje van iedereen. Heerlijke, vers geroosterde pinda's, subtiel gekleed in zachte melkchocolade en verpakt in een snoe..

2.09€

Korona Gekarameliseerde Pinda Reep 60g
TOP

Korona Gekarameliseerde Pinda Reep 60g

Gekarameliseerde pinda reepHeb je je ooit afgevraagd wat zou beter dan een handvol pinda's kunnen zijn? We hebben het antwoord - dit is een handvol pinda's gedoopt in karamel en gevormd in ee..

0.69€

Korona Gekarameliseerde pinda- en sesam reep 60g
TOP

Korona Gekarameliseerde pinda- en sesam reep 60g

Gekarameliseerde pinda- en sesam reepWat is beter dan de combinatie van noten en zaden voor een uitstekende start van de dag? VM Organic biedt je aan een reep met pinda en sesam die ondergedo..

0.69€

Party Mix
TOP

Party Mix

Party snack mixAls je van knapperigheid en verschillende smaken houdt, dan moet je de VM Organic Party-mix proberen. Dit is een uiterst succesvolle combinatie van voedzame en heerlijke gemeng..

1.69€

Pinda's Gepeld Geroosterd Gezouten
TOP

Pinda's Gepeld Geroosterd Gezouten

Geroosterde Pinda's GezoutenWij van VM Organic selecteren met zorg de beste kwaliteit aan pinda’s, we voegen een snufje zout toe, wat liefde en roosteren ze tot perfectie. Het unieke proces v..

1.39€

Pinda's Gepeld Geroosterd Ongezouten
TOP

Pinda's Gepeld Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Gepelde Pinda's OngezoutenWij van VM Organic selecteren met zorg de beste kwaliteit aan pinda’s, we voegen een snufje liefde toe, en roosteren ze tot perfectie. Het unieke proces ..

1.39€

Pinda's geroosterd en gehakt
TOP

Pinda's geroosterd en gehakt

Gehakte Pinda`sGeroosterde en gehakte pinda’s vormen een smakelijk ingrediënt voor de banket, chocolade , yoghurt, kwark, ijs  en muesli. In ons productieproces worden de pindas daa..

1.39€

Pinda's met vlies Geroosterd Gezouten
TOP

Pinda's met vlies Geroosterd Gezouten

Geroosterde Pinda's met vlies GezoutenWij van VM Organic selecteren met zorg de beste kwaliteit aan pinda’s, we voegen een snufje zout toe, wat liefde en roosteren ze tot perfectie. Het uniek..

1.69€

Pinda's met vlies Geroosterde Ongezouten
TOP

Pinda's met vlies Geroosterde Ongezouten

Geroosterde  Pinda's met vlies OngezoutenWij van VM Organic selecteren met zorg de beste kwaliteit aan pinda’s, we voegen een snufje liefde toe, en roosteren ze tot perfectie. Het unieke..

1.69€

Pinda's met Vlies Raw
TOP

Pinda's met Vlies Raw

Onbewerkte Vlies pinda's ongezoutenDe pinda's behoren tot de familie van de bonenplanten, samen met de bonen, erwten en lens. Behalve dat ze een serieuze bron van energie zijn, hebben ze ook ..

1.19€

Pinda's Ongebrand
TOP

Pinda's Ongebrand

Onbewerkte pinda's ongezoutenDe pinda's behoren tot de familie van de bonenplanten, samen met de bonen, erwten en lens. Behalve dat ze een serieuze bron van energie zijn, hebben ze ook steeds..

1.29€

Pindakaas (700g)
TOP

Pindakaas (700g)

PindakaasVM Organic's pindakaas is van zorgvuldig geselecteerde pinda's gemaakt, vers gebakken en gemalen net nadat ze afkoelen. Door onze unieke technologie voor het malen, krijgt onze pinda..

4.20€

Pindakaas Biologisch (280g)
BIO
TOP

Pindakaas Biologisch (280g)

Biologisch gesertificeerde PindakaasVM Organic's pindakaas is van zorgvuldig geselecteerde pinda's gemaakt, vers gebakken en gemalen net nadat ze afkoelen. Door onze unieke technologie voor h..

2.30€

Pindakrokant (gekarameliseerde stukjes pinda)
TOP

Pindakrokant (gekarameliseerde stukjes pinda)

Pindakrokant (nougatine)Pindakrokant  voor het decoreren-versieren van gebak, ijs, meringues, chocolade, cupcakes en taart. Dat is nog eens lekker en gemakkelijk! Gemaakt van gehakte pin..

1.99€

Pindameel (Geroosterd)
TOP

Pindameel (Geroosterd)

PindameelPindameel van VM Organic wordt geproduceerd van Amerikaanse pinda's. Het is 100% natuurlijk, geen zout of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Het enige ingredient wat u in dit prod..

1.89€

Wasabi Pinda's
-22%
TOP

Wasabi Pinda's

Wasabi Pinda'sHeerlijke geroosterde pinda's met een knapperig omhulsel van wasabi. De wasabi (gemaakt van mierikswortel) is een toevoeging op de nog gezonde pinda die al zijn voedingssto..

2.09€ 2.69€

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20

Pinda`s

In de online notenshop VM Organic vindt u pinda's in vele varianten. Rauwe pinda`s, geroosterde pinda`s, pinda`s met vlies, chocolade pinda`s, pinda's met een lekker krokant laagje, pinda`s stukjes, pindameel, pindakaas en meer.

Pinda`s bevatten veel nuttige voedingsstoffen, antioxidanten en vitamines die het licham goed te functioneren stimuleren. Ze zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, bijvoorbeeld oliezuur. Ze zijn een prachtige bron van vitamine E. Deze vitamine heeft antioxiderende eigenschappen, helpt het celmembraan in zijn geheel te behouden en beschermt tegen de schadelijke vrije radicalen. Ze bevatten ook resveratrol, een antioxidant die gedacht is om een beschermende functie tegen kanker, hartaandoeningen en Alzheimer te hebben. Pinda's zijn rijk aan vitamine B3, die heel belangrijk voor de hersenfunctie en geheugenverbetering is. Een handvol pinda's per dag levert de benodigde tijdens zwangerschap boel foliumzuur. Pinda`s bevatten ook tryptofaan, een aminozuur dat verantwoordelijk voor serotonine productie is. Serotonine is bekend om een belangrijke rol in de beheersing van emoties te spelen en het is een natuurlijk antidepressivum.

Pinda's zijn rijk aan voedingsvezels en mineralen zoals ijzer, calcium, koper, kalium, magnesium, zink en mangaan, die een belangrijke rol bij de opname van koolhydraten in het lichaam en bij de regulatie van bloedsuikerniveaus. De eiwitten van de pinda's worden beschouwd als beter dan elke andere plantaardige eiwitten. Ze houden je voor een langere tijd vol en zo kun je je lichaamsmassa aanpassen. Slechts 30g pinda’s geeft u 7g proteïne, wat 15% van uw dagelijkse proteïne behoefte is.

Ze kunnen rauw, geroosterd of gekookt worden gegeten als tussendoortje of licht ontbijt. Ze zijn geschikt om aan salades, hoofdgerechten of eiwitshakes toegevoegd te worden. Zeer geschikt voor het maken van hartige satesaus of zelfgemaakte pindakaas.