Pistachenoten


Deluxe Mix
TOP

Deluxe Mix

Deluxe Noten MixDe Deluxe-mix met fruit en noten is ongelooflijk heerlijk. Wij, van VM Organic, hebben de beste ingrediënten voor je geselecteerd, deze in de juiste verhoudingen gemengd en ee..

3.99€

Gevulde Dadels doosje (pistachenoten)
TOP

Gevulde Dadels doosje (pistachenoten)

Dadels met pistachenotenProbeer deze gevulde dadels met pistachenoten. Super lekker en gezond! Met onze gevulde dadels in uw dagelijkse menu, voegt u heerlijke porties proteïne, gezonde vette..

8.00€

Ongebrande Pistachenoten
TOP

Ongebrande Pistachenoten

Ongebrande Pistachenoten OngezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenoten voor..

3.99€

Pistachenoten Gepeld Geroosterd Gezouten
TOP

Pistachenoten Gepeld Geroosterd Gezouten

Geroosterde Gepelde Pistachenoten GezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenot..

7.89€

Pistachenoten Gepeld Geroosterd Ongezouten
TOP

Pistachenoten Gepeld Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Pistachenoten Ongezouten GepeldOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistacheno..

7.89€

Pistachenoten Geroosterd Gezouten
TOP

Pistachenoten Geroosterd Gezouten

Geroosterde Pistachenoten GezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenoten voor ..

4.29€

Pistachenoten Geroosterd Ongezouten
TOP

Pistachenoten Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Pistachenoten OngezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenoten voo..

4.29€

Pistachenoten Mix Raw
TOP

Pistachenoten Mix Raw

Pistachenoten Mix Ongebrand OngezoutenProbeer onze zeer succesvolle combinatie van rauwe pistachenoten en cranberry`s. Deze mix ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitzonderlijk lekker ..

4.59€

Pistachenoten Raw Gepeld
TOP

Pistachenoten Raw Gepeld

Ongebrande Pistachenoten Gepeld OngezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenot..

6.99€

Walnoten mix
TOP

Walnoten mix

Walnoot mix Onze gezonde notenmix is ​​een uitstekende mix van droog geroosterde walnoten, pistachenoten, hazelnoten, amandelen en pompoenpitten. Ideaal voor een boost van eiwitten en en..

4.59€

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Pistachenoten

Bij VM Organic vindt u rauwe pistachenoten, geroosterde pistachenoten en heerlijke notenmixen met pistachenoten. Onze pistachenoten hebben een heerlijke smaak en uitstekende kwaliteit.

Wij bieden u de beste kwaliteit pistachenoten uit Californië. Pistachenoten hebben een excellente voedingswaarde. Rond 90% van de vetten in de noten zijn onverzadigde vetten, gezond voor het hart en de bloedvaten. Ze zijn rijk aan eiwitten, vezels, fytosterolen, vitamine E, vitamine A, vitamine B1 en meerdere mineralen - cuprum, kalium, mangaan, magnesium en fosfor. De pistachenoten zijn een rijke bron aan aminozuren – de basis elementen van proteïne, vooral L-arginine, wat de bloeddoorstroming kan verbeteren in verstopte aderen en erg belangrijk is voor voor het stofwisselingsproces in het organisme. Pistachenoten bevatten ook de aminozuren luteïne en zeaxanthine welke een belangrijke rol spelen in de gezondheid van ogen en kan de progressie van de maculaire degeneratie verminderen, verbonden met veroudering. Regelmatige consumptie van pistachenoten kan leiden tot een afname aan cholesterol, de bloedsuikerspiegel, een hoge bloeddruk en de ontsteking op cell niveau.

Pistachenoten hebben een romige textuur en natuurlijk zoete smaak en heeft daardoor een indrukwekkende omvang in wereldwijde keuken toepassingen. Van een lichte snack en salade dressings tot ijs en andere zoete maaltijden, zoals baklava, Turkish delight of noga.

Bestel pistachenoten snel en gemakkelijk online bij VM Organic voor een geweldige prijs!