Biologische noten


Amandelen Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Amandelen Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Amandelen Bruin RawDe biologische amandelen van VM Organic worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwa..

4.89€

Cashewnoten Raw Biologisch
BIO
TOP

Cashewnoten Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Cashewnoten RawBiologische cashewnoten  worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwater of ioniser..

4.89€

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Hazelnoten Bruin RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid ove..

4.19€

Walnoten Raw Gepeld Biologisch
BIO
TOP

Walnoten Raw Gepeld Biologisch

Biologische gecertificeerd Rauwe Gepelde WalnotenWalnoten zijn de vrucht van de walnoot boom. Ze zijn voedingsrijk, calorierijk voedsel met uitzonderlijke gezondheidsvoordelen. De oude Grieks..

4.19€

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Biologische noten worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwater of ioniserende straling. Wij van VM Organic zijn geven om de natuur en zijn geïnteresseerd in het voorzien van gezondere en diverse alternatieven voor hetontbijt en snacks. Wij zijn er trots op dat wij een wijd spectrum aan biologische gecertificeerd noten, verantwoordelijk verbouwd en verwerkt onder streng toezicht om u te helpen de verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen gezondheid en welzijn.

Of u nu voorkeur heeft voor ons heerlijk biologische hazelnoten , verlangt naar onze biologische amandelen of u kunt onze prestigieuse biologische walnoten niet weerstaan, u kunt er zeker van zijn dat u altijd biologische noten van de beste kwaliteit op de markt zult ontvangen.