Notenmixen


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

BBQ Mix
TOP

BBQ Mix

BBQ notenmixDeze notenmix bevat knapperige gebrande maïs met barbecue smaak en perfect geroosterde amandelen en hazelnoten. Dit is een fantastisch, aromatisch en knapperig snack. Overheerlijk..

3.09€

Deluxe Mix
TOP

Deluxe Mix

Deluxe Noten MixDe Deluxe-mix met fruit en noten is ongelooflijk heerlijk. Wij, van VM Organic, hebben de beste ingrediënten voor je geselecteerd, deze in de juiste verhoudingen gemengd en ee..

3.99€

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Gezouten

Geroosterde Notenmix GezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat macadamia noten, cashewnoten, pecan..

6.39€

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten
TOP

Macadamia Notenmix Geroosterd Ongezouten

Geroosterde Notenmix OngezoutenOnze geroosterde en licht gezouten noten zullen indruk op u maken met een perfecte smaak en knapperigheid. Deze notenmix bevat amandelen, cashewnoten, pecannote..

6.39€

Party Mix
TOP

Party Mix

Party snack mixAls je van knapperigheid en verschillende smaken houdt, dan moet je de VM Organic Party-mix proberen. Dit is een uiterst succesvolle combinatie van voedzame en heerlijke gemeng..

1.69€

Pistachenoten Mix Raw
TOP

Pistachenoten Mix Raw

Pistachenoten Mix Ongebrand OngezoutenProbeer onze zeer succesvolle combinatie van rauwe pistachenoten en cranberry`s. Deze mix ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitzonderlijk lekker ..

4.59€

Studentenhaver
TOP

Studentenhaver

StudentenhaverVM Organic Studentenhaver is een speciaal geselecteerde combinatie van onbewerkte pecannoten, amandelen en cashewnoten, gemengd met gedroogde cranberries en rozijnen. Zijn prijs..

3.69€

Superfood Mix Raw
TOP

Superfood Mix Raw

Ongebrande Ongezouten Noten MixDeze heerlijke mix van fruit en noten bevat walnoten, amandelen, pecannoten, goji berry, bosbessen, veenbessen en kokosnoot. Allemaal zijn ze bekend als unieke ..

3.69€

Walnoten mix
TOP

Walnoten mix

Walnoot mix Onze gezonde notenmix is ​​een uitstekende mix van droog geroosterde walnoten, pistachenoten, hazelnoten, amandelen en pompoenpitten. Ideaal voor een boost van eiwitten en en..

4.59€

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Notenmixen

U hoeft niet van het plan voor gezonde dieet af te wijken om snelle, gemakkelijke en ongelooflijk gezonde snacks te vinden, waarvan u thuis of onderweg kunt genieten. VM Organic biedt je een breed scala aan notenmixen om in je kast te behouden. Dit zal ervoor zorgen dat u altijd een voedzaam, smakelijk ontbijt hebt waarvan u en uw gezin op elk moment kunnen genieten. Elke blend heeft zijn unieke kenmerken.

De ingrediënten in onze gezonde notenmixen zijn gekozen voor opname vanwege de vele gezondheidsvoordelen die ze bieden en hun voedingsvoordelen. Notenmixen omvatten gezonde hartpitten zoals amandelen, pistachenoten, cashewnoten, walnoten, hazelnoten en paranoten. Deze noten hebben ook eigenschappen die ze nuttig maken voor het handhaven van een goed cholesterolgehalte, het stabiliseren van de bloeddruk en het handhaven van insulineniveaus. Deze noten zijn een goede bron van vitamines E en B2. Ze bevatten foliumzuur, niacine, thiamine, pantotheenzuur, riboflavine en omega-3 vetzuren. Bij het kiezen van een notenmix die deel uitmaakt van uw routinesnack, krijgt u fyto-voedingsstoffen, eiwitten, honing, ijzer, mangaan, calcium, zink en andere nuttige voedingsstoffen. Sommige van onze mixen bevatten rozijnen. Rozijnen zijn een rijke bron van kalium, flavonoïden, resveratrol en vezels. We hebben pompoenpitten toegevoegd voor meer eiwitten en zink.

Notenmix is extreem flexibel ontbijt. Dit is een ideaal draagbaar ontbijt om in te pakken wanneer u buiten reist. Ze zijn handig om in de lunchbox te verpakken.

Het is beter voor je gezondheid om je kast vol met gezonde snacks te hebben in plaats van high-calorie snacks die geen enkele gezondheids- of voedingswaarde bieden.

Bezoek de online winkel van VM Organic en maak je keuze uit onze gemengde noten.