Ongebrande Noten


Alle Noten Mix
TOP

Alle Noten Mix

Alle Noten Mix Ongebrand OngezoutenAlle noten Mix van VM Organic is de beslissing voor de besluiteloos. Als je niet kunt beslissen wat voor soort noten op een snack wilt nemen, neem ze allema..

5.59€

Amandelen Bruin Raw
TOP

Amandelen Bruin Raw

Amandelen Bruin RawAmandelen zijn een waarlijk goddelijk fruit. De oude Egyptenaren kenden hun wonderlijke eigenschappen en gebruikten ze als voedsel en geneesmiddel. In de oudheid werden ze ..

3.99€

Amandelen Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Amandelen Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Amandelen Bruin RawDe biologische amandelen van VM Organic worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwa..

4.89€

Amandelen Wit Raw
TOP

Amandelen Wit Raw

Rauwe Amandelen GepeldWitte amandelen zijn kort geblancheerd waardoor het velletje van de amandelen eraf valt. Witte amandelen zijn net wat zachter om te eten.Ze combineren een geweldige smaa..

3.99€

Cashewnoten Raw
TOP

Cashewnoten Raw

Cashewnoten RawCashewnoten zijn de pit van het fruit van de tropische Anacardium occidentale boom, welke afkomstig is uit Brazilië. Het is voedingsrijk en erg gezond voedsel. Sommigen denken ..

4.49€

Cashewnoten Raw Biologisch
BIO
TOP

Cashewnoten Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Cashewnoten RawBiologische cashewnoten  worden verbouwd zonder pesticiden, kunstmest, genetisch gemodificeerde organismen, sedimenten uit afvalwater of ioniser..

4.89€

Deluxe Mix
TOP

Deluxe Mix

Deluxe Noten MixDe Deluxe-mix met fruit en noten is ongelooflijk heerlijk. Wij, van VM Organic, hebben de beste ingrediënten voor je geselecteerd, deze in de juiste verhoudingen gemengd en ee..

3.99€

Hazelnoten Bruin Raw
TOP

Hazelnoten Bruin Raw

Hazelnoten Bruin RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid over Europa en later in Amerik..

3.79€

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch
BIO
TOP

Hazelnoten Bruin Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Hazelnoten Bruin RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid ove..

4.19€

Hazelnoten Wit Raw
TOP

Hazelnoten Wit Raw

Hazelnoten Wit RawDe hazelnoten zijn het fruit van de kleine Corylus Avellana hazelnootboom. Men gelooft dat deze uit Maleisië kwamen en daarna zijn verspreid over Europa en later in Amerika...

3.99€

Macadamia Noten Raw
TOP

Macadamia Noten Raw

Ongebrande Macadamia notenMacadamia noten komen uit de vrucht van een groenblijvende boom, die groeit in Oost-Australië. Later werd het meegenomen naar de Hawaiiaanse eilanden, die een van de..

8.59€

Ongebrande Pistachenoten
TOP

Ongebrande Pistachenoten

Ongebrande Pistachenoten OngezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenoten voor..

3.99€

Paranoot Raw
TOP

Paranoot Raw

Rauwe ParanotenDe oorsprong van de Paranoot is Zuid-Amerika. Het wordt voornamelijk verbouwd in Guyana, Brazilië, Oost-Colombia, Oost-Peru en Oost-Bolivia. Het komt ook voor in de tropische r..

3.99€

Peccannoten Raw
TOP

Peccannoten Raw

Onbewerkte pecannotenPecannoten komen uit het zuidoostelijke deel van Noord-Amerika. Zo zijn ze ook bekend als Amerikaanse walnoten. Ze werden naar Europa gebracht in de 16e eeuw door de Spaa..

5.49€

Pinda's met Vlies Raw
TOP

Pinda's met Vlies Raw

Onbewerkte Vlies pinda's ongezoutenDe pinda's behoren tot de familie van de bonenplanten, samen met de bonen, erwten en lens. Behalve dat ze een serieuze bron van energie zijn, hebben ze ook ..

1.19€

Pinda's Ongebrand
TOP

Pinda's Ongebrand

Onbewerkte pinda's ongezoutenDe pinda's behoren tot de familie van de bonenplanten, samen met de bonen, erwten en lens. Behalve dat ze een serieuze bron van energie zijn, hebben ze ook steeds..

1.29€

Pistachenoten Mix Raw
TOP

Pistachenoten Mix Raw

Pistachenoten Mix Ongebrand OngezoutenProbeer onze zeer succesvolle combinatie van rauwe pistachenoten en cranberry`s. Deze mix ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook uitzonderlijk lekker ..

4.59€

Pistachenoten Raw Gepeld
TOP

Pistachenoten Raw Gepeld

Ongebrande Pistachenoten Gepeld OngezoutenOndanks zijn vaak worden beschouwd als noten, zijn pistachenoten het zaad van een plant van de cashew familie. Er wordt aangenomen dat de pistachenot..

6.99€

Studentenhaver
TOP

Studentenhaver

StudentenhaverVM Organic Studentenhaver is een speciaal geselecteerde combinatie van onbewerkte pecannoten, amandelen en cashewnoten, gemengd met gedroogde cranberries en rozijnen. Zijn prijs..

3.69€

Superfood Mix Raw
TOP

Superfood Mix Raw

Ongebrande Ongezouten Noten MixDeze heerlijke mix van fruit en noten bevat walnoten, amandelen, pecannoten, goji berry, bosbessen, veenbessen en kokosnoot. Allemaal zijn ze bekend als unieke ..

3.69€

Walnoten Raw Gepeld
TOP

Walnoten Raw Gepeld

Rauwe Gepelde WalnotenWalnoten zijn de vrucht van de walnoot boom. Ze zijn voedingsrijk, calorierijk voedsel met uitzonderlijke gezondheidsvoordelen. De oude Griekse historicus Herodotus clai..

3.99€

Walnoten Raw Gepeld (Stukjes)
TOP

Walnoten Raw Gepeld (Stukjes)

Rauwe Gepelde Walnoten (Stukjes)Walnoten zijn de vrucht van de walnoot boom. Ze zijn voedingsrijk, calorierijk voedsel met uitzonderlijke gezondheidsvoordelen. De oude Griekse historicus Hero..

3.49€

Walnoten Raw Gepeld Biologisch
BIO
TOP

Walnoten Raw Gepeld Biologisch

Biologische gecertificeerd Rauwe Gepelde WalnotenWalnoten zijn de vrucht van de walnoot boom. Ze zijn voedingsrijk, calorierijk voedsel met uitzonderlijke gezondheidsvoordelen. De oude Grieks..

4.19€

Weergeven 1 t/m 23 van in totaal 23

Als je echt van noten houdt - onbewerkt, geroosterd, bedekt met chocolade, of u heeft liever biologische noten, bent u op de juiste plaats!

Wij, van VM Organic, houden van alle soorten noten en waarderen hun smaken, aroma's, texturen en gezondheids voordelen. Wij geloven dat wanneer u noten koopt, zij altijd vers en van hoge kwaliteit moeten zijn, zodat u van ze kunt genieten in de grootste mate. Bij ons vindt u een charmant assortiment van zorgvuldig geselecteerde  onbewerkte en biologische noten tegen zeer betaalbare prijzen. VM Organic is gecertificeerd door SKAL om biologische noten en producten te verkopen. In de biologische productie, is het gebruik van conventionele niet-biologische pesticiden, insecticiden en herbiciden absoluut verboden. Daarom, door zorgzaam te zijn voor uw tevredenheid, geven we ook om de natuur. Of u nu liever onze heerlijke biologische walnoten heeft, verlangt naar onze rauwe amandelen of u kunt onze prestigieuze biologische hazelnoten niet weerstaan, u kunt er zeker van zijn dat u alleen de beste kwaliteit onbewerkte biologische noten op de markt zal ontvangen. U wilt een heerlijk ontbijt zonder uw gezondheid te beschadigen? Je hebt het! De onbewerkte noten zijn een natuurlijke bron van energie, vol met voedingsstoffen, antioxidanten, vezels en essentiële vetzuren. Onbewerkte pecannoten, onbewerkte cashewnoten, onbewerkte pistachenoten, macadamia’s en vele anderen - de keuze is groot en de prijzen zijn laag. Het ontvangen van de dagelijkse behoefte aan noten is veel makkelijker dan u dacht. Bestel van VM Organic op vmorganic.nl tot 14:00 vandaag en zij zullen morgen in uw huis of op kantoor aankomen!

U bent op zoek naar bulk noten voor uw winkel? Wij accepteren ook bulk bestellingen, zowel in kleine als grote pakketten. Voor meer informatie bel 0633905286.