Oliën


Hennepzaadolie Koudgeperst (250ml)
TOP

Hennepzaadolie Koudgeperst (250ml)

Koudgeperste HennepzaadolieHet wordt verkregen door hennepzaad koud te persen.Hennepolie wordt erkend als een van de rijkste en meest gemakkelijk geabsorbeerde plantaardige olies. Ongeraffine..

6.90€

Kokosolie Extra Virgin Raw Bio (250 g)
BIO
TOP

Kokosolie Extra Virgin Raw Bio (250 g)

Biologisch gecertificeerde Virgin KokosolieVM Organic biedt u hoge kwaliteit, ongeraffineerde, extra vierge kokosolie, zonder conserveermiddelen, zonder additieven of kleurstoffen. Deze biolo..

4.30€

Lijnzaadolie Koudgeperst Niet geraffineerd (250ml)
TOP

Lijnzaadolie Koudgeperst Niet geraffineerd (250ml)

Koudgeperste Lijnzaadolie Niet geraffineerdHet wordt geproduceerd door koude persing van lijnzaad van hoge kwaliteit in speciale omstandigheden - in een donkere kamer en op een lage temp..

2.80€

Melkdistel (Mariadistel) olie Koudgeperst (250ml)
TOP

Melkdistel (Mariadistel) olie Koudgeperst (250ml)

Koudgeperste Melkdistel (Mariadistel) olieMelkdistel olie is een natuurlijk product dat wordt geproduceerd door het koud persen van Mariadistel (Silybum marianum) zaad in speciale omstandighe..

12.90€

Pompoenpitolie Koudgeperst (250ml)
TOP

Pompoenpitolie Koudgeperst (250ml)

Koudgeperste Pompoenpitolie Niet geraffineerdKoudgeperste pompoenolie heeft een specifieke smaak, kleur en aroma. Het wordt verkregen door rauwe pompoenpitten te vermalen en vervolgens f..

5.70€

Sesamolie Puur Koudgeperst (250ml)
TOP

Sesamolie Puur Koudgeperst (250ml)

Koudgeperste Sesamolie Niet geraffineerdKoudgeperste sesamolie heeft een zeer milde, kenmerkende smaak en aroma. Het wordt verkregen door het malen van sesamzaden en daaropvolgende fijne..

3.90€

Virgin Walnootolie Biologische & Raw ( 250ml )
BIO
TOP

Virgin Walnootolie Biologische & Raw ( 250ml )

Virgin Walnootolie Biologische & RawVM Organic walnoot olie is koud geperst zonder chemicaliën en is met zorg gefilterd om zo de beste kwaliteit en smaak te garanderen. Wij gebruiken enke..

7.90€

Zwarte Komijn olie (zwartzaadolie) koudgeperst (250ml)
TOP

Zwarte Komijn olie (zwartzaadolie) koudgeperst (250ml)

Zwarte komijnolie, koudgeperst, niet geraffineerdZwarte komijnolie wordt gemaakt van het eenjarige kruid Nigella Sativa gemaakt. De olie wordt ook wel Zwarte Komijn, Zwart Zaadolie, Blac..

19.90€

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Oliën

VM Organic biedt u koud gedrukte virgin olie van hoge kwaliteit, gemaakt van 100% noten of zaden met erg langzame, mechanische koude drukking, welke ongeveer 5-6 uur kost. Deze manier van drukken verzekert de extractie van hoge kwaliteit olie met 100% van de aroma’s, vitamines en mineralen behouden, die de noten en zaden bevatten. De zaden en noten die worden gebruikt, worden met zorg geselecteerd, zijn biologisch en afkomstig uit meerdere delen van de wereld, waar het klimaat de meeste natuurlijke groei van de planten de gelegenheid geeft. Daardoor zijn we er zeker van dat ze een maximaal gehalte aan actieve ingrediënten bevatten. Krijg uw dagelijkse boost aan omega 3 vetzuren en antioxidanten met onze hoge kwaliteit biologische walnoten olie en lijnzaad olie. Voeg een delicate smaak toe aan uw maaltijden met onze onbewerkte biologische extra virgine kokosnoot olie. Experimenteer in uw keuken met sesam olie en pompoenpitten olie. Regelmatige constumptie van onbewerkte oliën bevordert het functioneren van het organisme, versterkt het immuunsysteem en verbetert de gezondheid van de geest en het lichaam. De koud gedrukte, ongeraffineerde oliën zijn perfect als dressing voor uw salades, soep en maaltijden. VM Organic oliën zijn extreem geschikt, niet alleen in de keuken, maar ook for cosmetische toepassingen. Ze zijn een prachtige hydraterende en regenererende tool voor de huid en het haar en u kunt ze gemakkelijk opnemen in uw dagelijkse schoonheidsroutine.