Pitten & Zaden


Amaranth
TOP

Amaranth

AmaranthHet kleine "zaad" amaranth is eigenlijk een zaadje met een rijke geschiedenis, daterend naar ongeveer 8000 jaar geleden, toen het voor de eerste keer werd gecultiveerd door de Azteken..

0.99€

Antioxidant Zaadmix
TOP

Antioxidant Zaadmix

Antioxidant zaadmixBen je klaar voor deze zaadmix? Het is een heerlijke en gezonde combinatie van zonnebloempitten, pompoenpitten, gouden rozijnen en natuurlijke donkere rozijnen. Dit is een ..

1.79€

Boekweit Raw
TOP

Boekweit Raw

Boekweit RawBoekweit werd als eerste verbouwd in Zuid-Oost Azië, waar het een voedingsrijk wonder werd. Ondanks het eruit ziet als graan, is het eigenlijk een zaad van een kruidachtige plant...

0.99€

Chiazaad
TOP

Chiazaad

Chiazaad VM Organic laat u de bron van kracht en energie van de oude Maya’s en azteken proeven – het Chia zaad. Jaren lang werd chia zaad gebruikt als voedsel door de oude Maya’s en Azte..

1.89€

Chiazaad Biologisch
BIO
TOP

Chiazaad Biologisch

Biologische gecertificeerd ChiazaadVM Organic laat u de bron van kracht en energie van de oude Maya’s en azteken proeven – het Chia zaad.Jaren lang werd chia zaad gebruikt als voedsel door de..

2.79€

Lijnzaad Gebroken
TOP

Lijnzaad Gebroken

Lijnzaad GebrokenLijnzaad wordt voor al bijna 6000 jaar gebruikt als voedingsbron en het is mogelijk een van de eerste verbouwde superfoods. Tegenwoordig zijn hun genezende eigenschappen onge..

1.09€

Lijnzaad Gebroken Biologisch
BIO
TOP

Lijnzaad Gebroken Biologisch

Biologische gecertificeerd Lijnzaad GebrokenBiologische lijnzaad zijn tijdens het hele proces grondig gecontroleerd zodat de lijnzaad voldoen aan de biologische normen die hiervoor zijn opges..

1.19€

Lijnzaad Heel
TOP

Lijnzaad Heel

Lijnzaad HeelLijnzaad wordt voor al bijna 6000 jaar gebruikt als voedingsbron en het is mogelijk een van de eerste verbouwde superfoods. Tegenwoordig zijn hun genezende eigenschappen ongetwij..

0.99€

Lijnzaad Heel Biologisch
BIO
TOP

Lijnzaad Heel Biologisch

Biologische gecertificeerd Lijnzaad HeelBiologische lijnzaad zijn tijdens het hele proces grondig gecontroleerd zodat de lijnzaad voldoen aan de biologische normen die hiervoor zijn opgesteld..

1.29€

Pijnboompitten
TOP

Pijnboompitten

PijnboompittenPijnboompitten zijn zaden die van een den afkomstig zijn.Er zitten redelijk wat vetten in pijnboompitten, maar ongeveer 90% van deze vetten zijn onverzadigd. Deze vetten staan v..

6.20€

Pompoen Proteïne (60% eiwitten)
TOP

Pompoen Proteïne (60% eiwitten)

Pompoen proteïne (60% eiwitten)Pompoenpit proteïne van VM Organic is gemaakt van hoge kwaliteit pompoenzaden en een goede vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals wei en soja proteïnen. H..

4.30€

Pompoenpitten Droog Geroosterd
TOP

Pompoenpitten Droog Geroosterd

Geroosterde PompoenpittenOnze geroosterde pompoenpitten zijn uit de beste soorten die je zult proeven. Geen zorgen te maken over wat te doen met de schelpen, want er zijn geen! Geroosterde po..

2.39€

Pompoenpitten Raw
TOP

Pompoenpitten Raw

Rauwe PompoenpittenDe herkomst van de pompoen en zijn zaden is Amerika. In Zuid-Amerika waren de pompoen pitten bekend bij de Azteken en werden gebruikt als voedsel en geneesmiddel. Door de j..

2.09€

Pompoenpitten Raw Biologisch
BIO
TOP

Pompoenpitten Raw Biologisch

Biologische gecertificeerd Pompoenpitten RawDe herkomst van de pompoen en zijn zaden is Amerika. In Zuid-Amerika waren de pompoen pitten bekend bij de Azteken en werden gebruikt als voedsel e..

2.39€

Quinoa zaden
TOP

Quinoa zaden

Quinoa zadenQuinoa komt uit Zuid-Amerika en wordt verbouwt op de helling van het Andes gebergte. Dit is een erg resistent pseudo-zaad, ondanks het lijkt op en wordt gebruikt als een volwaardi..

1.69€

Quinoa Zaden Biologisch
BIO
TOP

Quinoa Zaden Biologisch

Biologische gecertificeerde Quinoa zadenQuinoa komt uit Zuid-Amerika en wordt verbouwt op de helling van het Andes gebergte. Dit is een erg resistent pseudo-zaad, ondanks het lijkt op en word..

1.79€

Salade Mix
TOP

Salade Mix

Salade MixVM Organic zaden en pitten mix wordt gemaakt van een selectie aan hoge kwaliteit sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten en pompoenpitten. Deze prachtige combinatie is ons geheime wap..

1.89€

Salade Mix Biologisch
BIO
TOP

Salade Mix Biologisch

Salade Mix met biologische gecertificeerd pitten en zadenVM Organic zaden en pitten mix wordt gemaakt van een selectie aan hoge kwaliteit biologische sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten en ..

2.19€

Sesamzaad Gepeld
TOP

Sesamzaad Gepeld

Sesamzaad GepeldVoor duizenden jaren hebben de mensen van Babylon en het verre oosten sesam zaden geconsumeerd en ze gebruikt als geneesmiddel. De sesam – deze kleine zaadjes bevatten een ri..

1.39€

Sesamzaad Gepeld Biologisch
BIO
TOP

Sesamzaad Gepeld Biologisch

Biologische gecertificeerd Sesamzaad GepeldVoor duizenden jaren hebben de mensen van Babylon en het verre oosten sesam zaden geconsumeerd en ze gebruikt als geneesmiddel. De sesam – deze klei..

1.89€

Sesamzaad Ongepeld
TOP

Sesamzaad Ongepeld

Sesamzaad OngepeldVoor duizenden jaren hebben de mensen van Babylon en het verre oosten sesam zaden geconsumeerd en ze gebruikt als geneesmiddel. De sesam – deze kleine zaadjes bevatten een r..

1.65€

Zonnebloempitten Raw
TOP

Zonnebloempitten Raw

Rauwe ZonnebloempittenDe natuur geeft om de gezondheid van mensen, omdat het hen zijn unieke giften doet. Zonnebloempitten zijn een voorbeeld van die giften. Het wordt beweerd dat ze stammen ..

0.89€

Zonnebloempitten Raw Biologisch
BIO
TOP

Zonnebloempitten Raw Biologisch

Biologische gesertificeerd Rauwe ZonnebloempittenDe natuur geeft om de gezondheid van mensen, omdat het hen zijn unieke giften doet. Zonnebloempitten zijn een voorbeeld van die giften. Het wo..

1.49€

Weergeven 1 t/m 23 van in totaal 23

Pitten & Zaden

Het is verbazingwekkend dat iets zo klein en simpel, zoals een zaad of pit, zoveel energy en vitaliteit kan bevatten. Natuurlijk kunnen ze er onschuldig uitzien van de buitenkant, maar de echte magie zit aan de binnenkant. Met het hoge gehalte omega 3 vetzuren, proteïne, fytonutriënten, voedingsvezels, vitaminen en mineralen, leveren ze significante voordelen voor uw gezondheid. De zaden en pitten alleen zijn voedingsrijk voedsel – een gift van de natuur.

Wij van VM Organic doen onderzoek naar de beste zonnebloempitten, pompoenpitten, chia zaad, quinoa, boekweit etc. en wij bieden ze met zorg verpakt en vers behouden in verpakkingen van 250g, 500g en 1kg. Lijnzaad, sesam zaad of amarant, allen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en beschikbaar in bulk verpakkingen. Bent u op zoek naar biologisch geproduceerde zaden of pitten? U bent op het juiste adres. Wij hebben een certificaat van SKAL voor de verkoop van biologische zaden, pitten, noten en andere producten. Maak deze zaden en pitten en deel van uw dagelijkse gezonde menu, wanneer u ze gemakkelijk online bestelt op vmorganic.nl. Aan ons is de verantwoordelijk om snel te leveren voor een betaalbare prijs.

Bent u op zoek naar een groothandel in zaden en pitten voor uw winkel of bakkerij? Wij nemen ook groothandel bestellingen. Voor meer informatie, bel naar 06-33905286.