Privacybeleid

Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: VMOrganic

Website: https://vmorganic.nl

Inschrijfnummer KvK: 70951780

Contactpersoon: Dilyan Markilev

Te bereiken op: 0633905286


2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

1.Voor – en Achternaam

2.Adres

3.Woonplaats

4.Telefoonnummer

5.E-mailadres

6.Inloggegevens

7.Bestelnummer

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen omdat je een bestelling in onze webshop hebt geplaatst of omdat jij je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief.


3. Waarom verwerken wij je persoonsgegevens?

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die hieronder worden genoemd gebruiken:

Account

Heb je een account aangemaakt in onze webshop om makkelijker en sneller bij ons te kunnen bestellen, dan blijft dit account bestaan zodat jij niet elke keer opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. Je kunt zelf je account opheffen. Maak je geen gebruik meer van je account, dan verwijderen we dat 7 jaar na je laatste bestelling.

Levering

Om je bestelling te kunnen leveren hebben wij natuurlijk je gegevens nodig.

Nieuwsbrief

Met uw toestemming gebruiken wij uw emailadres om u een nieuwsbrief van VMOrganic.nl toe te zenden waar soms een Unieke Kortingscode in staat. Zo blijft u altijd op de hoogte van de producten, acties en onze nieuwe heerlijke recepten.

Facturen

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, verwerken we jouw gegevens om je bestelling naar je op te kunnen sturen en een factuur op te kunnen maken.


4. Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?

We delen de noodzakelijke gegevens die we van je hebben met de volgende derden.

  • Hostingprovider.
  • Hosting van ons system.
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder.
  • Betaaldiensten.
  • Bezorgdiensten

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.


5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail viaoffice@vmorganic.nl

Persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je kunt ten alle tijde deze gegevens inzien, wijzigen of verwijderen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van directe marketing doeleinden, dan zullen we jouw gegevens hier niet meer voor gebruiken. Je kunt dit doen door te mailen naaroffice@vmorganic.nl

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


6. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op jouw computer. Cookies hebben twee functies. Enerzijds helpen ze je bij het surfen door inlognamen, wachtwoorden en (taal)voorkeuren te onthouden. Anderzijds zijn er cookies die jouw bezochte websites registreren en zo een inschatting maken van interesses van jou als gebruiker. Cookies onthouden enkel de voorkeuren en interesses op basis van jouw surfgedrag.

VM Organic en andere partijen kunnen cookies plaatsen voor de volgende doeleinden:

  • het surfen op de website van VM Organic verrassender en makkelijker voor je te maken;
  • onthouden van jouw gegevens, zodat je bij jouw bezoek aan onze website en app niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;
  • het gebruik van onze website te kunnen analyseren en/of optimaliseren;
  • informatie kunnen aanbieden waar jij specifiek in geïnteresseerd bent;
  • kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op jouw behoefte en interesses af te stemmen en te voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie ziet;
  • het kunnen verzenden van gerichte communicatie, waaronder het verstrekken van service-informatie.

Wanneer worden cookies geplaatst?

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij toestemming vragen om cookies te gebruiken. Ga je akkoord met deze cookies voor marketingdoeleinden, dan kunnen wij op basis van deze toestemming versleutelde (gehashed) gegevens delen (oa met Google en Facebook. Daarnaast zijn in onze website social media integraties opgenomen.

Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing. Hieronder vind je een overzicht van de partijen die cookies plaatsen en met welk doel zij dit doen. Klik je op de naam van een partij, dan ga je naar de betreffende cookieverklaring. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze regelmatig te raadplegen.

  • Google (statistiek, analyse, advertenties)
  • Facebook (statistiek, analyse, advertenties)
  • YouTube (statistiek, analyse, advertenties)

De meeste browsers kun je zo instellen dat cookies niet geaccepteerd worden of dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser vind je onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers.

Ik wil geen cookies ontvangen, wat nu?

Via de opt-out in VM Organic kun je jouw gegeven toestemming voor cookies voor marketingdoeleinden wijzigen. Het staat je ook vrij om cookies uit te schakelen via je browser. Weetin dat geval dat je instellingen zoals wachtwoorden en inlognamen steeds opnieuw moet intypen. Als je geen gebruik maakt van onze cookies, kunnen wij ook helaas niet garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald.

Als geen enkele website cookies op jouw computer mag opslaan, kun je het beste jouw browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Cookies die al geplaatst zijn, kun je vervolgens verwijderen.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat viawww.youronlinechoices.com.

7. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Heeft u vragen over onze Privacy Statement? Stuur dan een email naar: office@vmorganic.nl

Producten