Quinoa met amaranth en champignons

Quinoa met amaranth en champignons

Exotisch, smakelijk en gezond! Een geweldig recept voor een hoofdgerecht dat geschikt is voor vegans, vegetariërs en mensen met allergieën of glutengevoeligheid.

Producten

  • 2 bekers - Quinoa
  • 1 beker- Amaranth
  • 3-4 stengels peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • Rosmarijn
  • 8 stuks - middelgrote champignons
  • 1 prei stengel (schoongemaakt en op wielen gesneden)
  • 2-3 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

De quinoa en amaranth zijn met 3 bekers water gestoomd.

De gesneden prei wordt gestoofd tot het zacht wordt. Daarna wordt de quinoa samen met de amaranth toegevoegd. Stoof ongeveer 10 minuten en zet ze vervolgens in een pan samen met water en olijfolie. Als alles zacht is geworden, voeg dan de gesneden champignons, peterselie, knoflook en rozemarijn toe. Alles wordt nog ongeveer 10 minuten gebakken - klaar.

Bekijk onze Piten en Zaden in de vmorganic.nl en probeer het zelf!






Gerelateerde producten

Producten