Rauwe energie snoepjes

Rauwe energie snoepjes

Rauwe snoepjes zijn een geweldig idee als je een gezond dessert wilt, dat tegelijkertijd energie geeft, het zoet honger verzadigd en met zijn diepe en rijke smaak genot voor uw zintuigen levert. Bovenal zijn ze extreem makkelijk te bereiden en kunnen zelfs kinderen bij de voorbereidingsproces worden betrokken. De kooktijd is ongeveer 20 minuten.

Producten:

Bereidingswijze:

De eerste stap in het energie snoep recept zonder bakken is de voorbereiding van de noten. Het best is om de noten enkele uren in water te weken, zodat de snoepjes veel zachter en sappiger kunnen worden.

Voeg dan de geweekte noten, samen met de dadels en honing in een blender en meng ze fijn. De noten moeten in kleine stukjes samen gemengd worden en niet tot een homogene massa, zodat je de nootstukjes zullen in de snoepjes zelf voelen.

Gebruik deze mix om snoepjes te vormen in grotte die u wilt dat ze zijn. Dan moeten ze met kokosnoot zaagsel bedekt worden. Een andere optie is om het rauwe vegan snoepjes met cacao te bedekten.

Klaar! Zo maak je rauwe energiesnoepjes. Zet ze nog even in de koelkast voordat je ze serveert zodat ze wat steviger zullen worden van textuur.

De energiesnoepjes zijn een geweldig idee als je voor jouw verjaardag of andere gebeurtenis met jouw vrienden zelfgemaakte snoepjes wilt smullen. Ze zijn zeer indrukwekkend en worden altijd hoog gewaardeerd. De huisgemaakte snoepjes zouden binnenkort zeker verdwijnen en zou je de keukenmasterprijs winnen.


Gerelateerde producten

Producten