Romige bloemkoolsoep

Romige bloemkoolsoep


Porties: 8-10

Voorbereidingstijd: 45 minuten



Ingrediënten:

  • 2 koppen bloemkoolroosjes, gestoomd
  • 4 kopjes kippenbouillon
  • 1,5 - 2 kopjes kokosmelk
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 1 eetlepel Himalayazout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1/2 theelepel koemelkpoeder
  • 1 eetlepel peterselie vlokken (of verse peterselie, gesneden)
  • 2 theelepels knoflookpoeder (of 2-3 verse teentjes knoflook, geperst)
  • sap 2 citroenen


BEREIDINGSWIJZE

Meng gestoomde bloemkool met de kippenbouillon. Voeg de kokosmelk, de kokosolie en kruiden toe. Verwarm tot de gewenste temperatuur. Voeg vers geperst citroensap toe.

Serveer in kommen met garnering, indien gewenst, of geniet zoals het is.






Gerelateerde producten

Producten