Wat is de Goji bessen en wat is nuttig voor

Wat is de Goji bessen en wat is nuttig voor

Deze kleine rode fruitjes die in Asia groeien zijn een grote bron van gezonde en voedzame ingrediënte - een echte superfood. De bessen van de Licium Barbarum boom zijn door miljoen mensen elke dag gegeten om een aantal redenen - genezen van gezondheidsproblemen, energie in te halen, stimulatie van het imuunsysteem en lichaam gewicht regulatie. Maar er is geen universeel recept die zegt hoe ze gegeten moeten worden.

Waarom moeten we deze rode fruitjes beginen te consumeren?

Elk persoon kan een verschillende reden voor zichzelf vinden om waarom hij de zogenaamde Tibetaanse aardbei moet eten. Als je elke dag 50 gram van de gedroogde goji bessen eet, zou je de chronische vermoeidheid zeker overwinnen en zou je een grote voorraad energie hebben om de moelijkste taken af te maken. Als je vaak ziek zijn of je een neiging tot virale infecties hebt, is dat een goede reden om goji bessen te consumeren.

De fruitjes van de goji berry zijn echt gezond, omdat ze een unieke biochemische inhoud hebben. In 100 gram rauwe of gedroogde fruitjes is de inhoud van Vitamin C groter dan in elke andere voedsel die we kennen. Hetzelfde geldt ook voor het grote aantal carotenoïden en vezels. De rijpe fruiten, zelfs ook in hun droge vorm, bevaten 15 keer meer ijzer dan spinazie. Er zijn ook andere waardevole mineralen, zoals calcium, zink en selenium en meer dan 20 andere microelementen met verschillende gezonde en voedzame effecten.

Goji bessen voor het gewichtsregulatie.

Er is steeds meer gesproken over goji bessen en hun behulpzame effect op afvallen. Het is waar dat als je alleen goji bessen beginnen te eten, zou je geen massa verliezen, maar als je het toe aan uw gezond programa voegd zal je de proces van vet verbranden echt versnellen.

De Goji bes fruitjes geven een grote aantal energie door zijn grote voedingswaarde. Dit maakt de zwaarste dieet niet zo slecht en vermoeiend voor jou lichaam. Je voel je sterk genoeg om fysieke activiteiten te doen die cruciaal voor het process van afvallen zijn.

Het hoog concentratie van eiwitten in de gedroogde fruiten zijn behulpzaam voor elke dieet. Eiwitten zorgen voor het spiertonus maar ook versnellen ze het vetverbrandingsproces. Rijk aan vezels, goji bes hulpen bij het reiniging van de darm die buik zwelling voorkomt en stimuleeren ze de opname van voedingsstoffen. Al deze gezonde effecten maken het gewichtsverlies mogelijk. We waarschuwen je dat je moet op een langdurig gewicht reductie programa op te wedden, omdat het Tibetaanse aardbei zou niet een 's nachts transformatie opleveren.

Hoe en hoeveel goji bessen te consumeren?

Het voorschrifrt is tussen 30 en 50 gram per dag. Dit is voor gedroogde goji bessen geldig, omdat het moeilijk genoeg is om deze fruit in zijn verse vorm te vinden. Als je een keer per dag deze dosis wilt eten, dan is het beter om het met uw ontbijt te combineren. Zo verzeker je jouw dagelijk energie behoefte.

Wat betreft de manier van het verbruik betreft, heb je de hele vrijheid. Je kan het direct uit uw hand eten, in combinatie met andere noten, zaden, fruiten en ontbijtgranen. Goji bes kan toe aan een aantal gerechten en salades gevoegd worden, maar het is niet goed om ze thermisch te behandelen. Ze kunnen ook in water geplaatst worden om de vloeistof te absorberen en zacht en sappig te worden (de water kan als vitaminwater nadat gedronken worden).

Op vmorganic.nl bieden we gedroogde goji bes van hoge kwaliteit. Bezoek onze online winkel en kijk er naar het verscheidenheid van superfoods.


Gerelateerde producten

Producten